Visagie

De belangrijkste reden, dat mensen er voor kiezen make-up te dragen, is om het mooiste van onszelf te accentueren. Met make-up zijn de mogelijkheden oneindig, net als de diversiteit aan kleur. Maar welke kleur past nou het beste bij je en op welke manieren kunt u dit aanbrengen? Met deze vragen kunnen wij je helpen!

In de salon werken wij met make-up van het merk Golden Rose. Wij hebben voor dit merk gekozen omdat het zich op verschillende manieren onderscheidt van de vele make-up aanbieders die er al zijn. De producten van Golden Rose zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Ook is er bewezen dat bij negen van de tien allergische eindgebruikers geen allergische reactie voorkomt. Dit merk sluit daardoor goed aan bij onze salon.

Door een kleuranalyse van de huid en ogen bepalen we de kleuren die bij jouw passen. Vervolgens kijken we naar de vorm van je gezicht, ogen en lippen. Deze twee dingen bij elkaar vormen het advies. We laten aan je zien hoe je de make-up het beste aan kunt brengen. Als laaste schrijven wij al deze stappen van de aangebrachte make-up voor jouw op, zodat ook jij hier thuis doeltreffend mee aan de slag kunt gaan!

Ons pand heeft een heerlijke ruimte! Daarom organiseren wij ook regelmatig bijzondere workshops, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, relaxdagen etcetera. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of het kan bij ons! Naar ieder zijn wens kan er aan een volledige of halve dag invulling worden gegeven. Een paar keer per jaar is de salon ook op zondag geopend. Voor deze speciale zondagen dien je, je aan te melden. We bieden iedere keer een ander progamma aan. Nieuwsgierig geworden? Houd dan onze facebook pagina in de gaten.