Powerslim ervaring Ingrid

Dit is het succes verhaal van Ingrid Boendermaker, 61 Jaar. Zij heeft met veel succes het powerslim progamma gevolgd bij Behind the Mirror, wij zijn erg trots op haar behaalde resultaat! 

 

“ Stiekem slopen de kilo’s de afgelopen jaren er (weer) aan. Net zo makkelijk viel ik menigmaal vele pondjes af om ze daarna er weer aan te zien vliegen.

Natuurlijk had ik daarvoor allerlei verklaringen en excuses. Ik ben in de overgang, ik heb een drukke baan in het onderwijs, ik kan niet sporten vanwege mijn rug…kortom, heel logisch dat ik steeds zwaarder werd.

Tot het moment dat ik steeds meer last van mijn rug kreeg en op een gegeven moment strompelend de school verliet met een in mijn overtuiging stress factuur in mijn voet, wat later een acute aanval van jicht bleek te zijn.

Ik ging door de medische molen en ik kwam tot de conclusie dat er iets moest gebeuren. Zowel voor mijn rug als voor mijn algehele conditie.

Ik wist van eerdere pogingen dat ik een stok achter de deur nodig heb: een vast weegmoment bij een aardige, maar “strenge getuige” en daarbij de druk voelen om niet af te willen gaan door niet af te vallen of zelfs aan te komen.

Na wat googlen kwam ik op Power Slim uit en heb een intakegesprek geregeld. Vanaf dat moment ging de knop om: kilo na kilo verdween als sneeuw voor de zon.

De begeleiding van vooral Lyanda van Behind the Mirror is mij uitstekend bevallen. Deskundig, geduldig en stimulerend. Ik moet er wel bij zeggen dat ik enorm gedisciplineerd was en dat zij mij niet uit dips heeft hoeven trekken. Het ging van het bekende leien dakje.

Ik heb dan ook geen enkele moeite gehad met het programma, waarbij ik na de eerste strenge start mijn eigen weg vond. Eigenlijk zou ik moeten zeggen dat mijn man  “mijn weg vond”. Overdag deed ik in de eerste fase keurig mee met de maaltijdvervangers, omdat ik op school niet in staat was om met gezond gevulde eettrommeltjes gewapend eenvoudige ontbijtjes en lunches te organiseren. Elke ochtend start ik namelijk al om 07.30 uur in mijn lokaal en dus kwamen de producten van Power Slim wel zo goed uit.

In de avond maakte mijn man enthousiast (hij is de kok thuis) zoveel verschillende salades en andere koolhydraatarme maaltijden, dat hij best zelf ook een kookboek had kunnen schrijven. Na 12 weken zat ik al op mijn eerste, kennelijk voorzichtige, streefgewicht. Ik was 20 kilo kwijt. Maar ik ben gewoon doorgegaan en in de tweede en derde fase viel ik nog zo’n 12 kilo af: de eind som is op dit moment 32 kilo lichter dan bij de start.

Uiteindelijk ben ik er in mijn Power Slimperiode achter gekomen dat koolhydraten bij mij echt het verschil maken; als ik op dit gewicht wil blijven –en dat wil ik natuurlijk- zal ik echt de inname van koolhydraten moeten beperken tot 80-100 gram per dag. Zodra een culinaire uitspatting gewichtstoename oplevert, zal ik een dag of twee even de rem er op moeten zetten. Ik zal dan gebruik blijven maken van de producten van Power Slim, waarbij ik vooral de wafels en de repen een uitkomst vind.

Nu eet ik dus weer “gewoon”, maar wel koolhydraatarm en ben ik me veel bewuster van de verborgen koolhydraten in ons voedsel.

Al met al is Power Slim voor mij een succes geweest ; ik voel mij veel sterker en energieker en ondanks mijn rugprobleem beweeg ik een stuk makkelijker en dat is enorme winst. Overigens heb ik behoorlijk wat kosten moeten maken voor een nieuwe garderobe, maar dat was eigenlijk wel heel leuk. Zeker toen ik een Fashion cheque toegestuurd van 50 euro van Power Slim  “om mij tegemoet te komen in de kosten vanwege de aanschaf van nieuwe kleding” ;).

Het Leger des Heils is er ook blij mee, want ik heb wel vier zakken kleding gedoneerd in de bekende groene containers.

Kortom, iedereen happy, maar ik het meest natuurlijk. Graag blijf ik gebruik maken van de stok achter de deur in de vorm van weegmomenten bij Lyanda, want ik wil niet weer in de fout gaan en kilo’s aankomen.

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

De beslissing om te gaan afvallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop investeren in een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud

Hoe werkt PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

Via de overgangsfase…

In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Wil jij net als Ingrid, energieker door het leven? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend gesprek via de contact gegevens op deze site.