Orly GelFX

Wat is ORLY GELFX?

ORLY GELFX is een nagellak op basis van gel, hij hard uit onder de LED lamp dankzij de LED technologie. De Gellak blijft 2-3 weken zitten op de natuurlijke nagels (teennagels zelfs 6 weken) De lak kan NIET gezien worden als kunstnagel, wij kunnen er namelijk geen nagels mee verlengen.

Voor wie is GELFX?

De GELFX is voor iedere vrouw die langer wilt genieten van mooie nagels. Nagellak beschadigd snel en duurt lang voor hij echt stoot droog is. GELFX hard binnen 30 sec uit onder de lamp en binnen 20 minuten kun je genieten van jouw mooie nagels. GELFX kan zowel op de natuurlijke nagel als de kunstnagel worden aangebracht en is verkrijgbaar in wel 68 kleuren, en de collectie groeit!

De GELFX is de ENIGESTE lak die verrijkt is met vitamine A-B5-E hierdoor wordt de nagel beschermt, gevoed en de nagelgroei wordt bevorderd. Dankzij de TOPCOAT is de GELFX non soakable dit houdt in; dat je over de GELFX kunt lakken, je verwijdert de nagellak en de nagel is nog net zo mooi als toen jij bij ons de salon uit liep.

Wie wil er nou geen mooie, glanzende en verzorgende nagels? Kijk op onze prijslijst voor de diverse mogelijkheden aan GelFX behandelingen.

‘ De vrolijkste vrouwen hebben de mooist gelakte nagels ‘