Lash Volume lifting

 

Sinds kort hebben wij in de salon de mogelijkheid om uw eigen natuurlijke wimpers te liften met de LVL behandeling. LVL is de afkorting van Lash Volume Lifting.

Met deze LVL behandeling krullen wij de wimpers vanaf de aanzet zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De wimpers worden meer gelift dan met een reguliere wimperpermanent behandeling waar rollers of tangen worden gebruikt. Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maken wij bij deze behandeling geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij een wimperpermanent! Wimperlifting gebeurt door middel van siliconen pads en is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel door de Keratine Botox in onze lotion. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Voordelen van LVL

1. Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling

3. Voelt licht en natuurlijk aan

4. Ogen lijken groter

5. Geeft een natuurlijke uitstraling

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

8. Geschikt voor lange en korte wimpers

Kijk op de prijslijst voor de prijzen van de LVL

 

“Life is good when youre lashes are ON POINT “