Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u een gepersonaliseerd advies van uw hairstyliste. Uw wensen staan daarbij natuurlijk voorop, we zullen u echter ook altijd andere mogelijkheden laten zien. Door knippen, stylen en onze specialiteit kleuren, transformeren wij u naar een nieuw spiegelbeeld. U bent als gast verzekerd van dat beetje extra aandacht!

In de salon wordt gewerkt met de producten van MATRIX. Dit merk sluit goed aan bij onze ideeën en verwachtingen. Het nieuwste product op het gebied van haarkleuring is Color Insider. Deze haarkleuring bevat 0% ammonia, wat een 100% intenser kleurresultaat geeft. Color Insider biedt levendige hoge-resolutiekleuren, optimale grijsdekking en een stralende glans. MATRIX is exclusief bij kappers te verkrijgen, wat de kwaliteit en professionaliteit waarborgd.

In ons vak ben je nooit uitgeleerd. De wereld, de mode en de technieken zijn constant in ontwikkeling. Op de hoogte blijven en mee blijven groeien met deze ontwikkelingen doen wij door regelmatig cursussen te volgen.