Afslanken

“Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vaak van verkeerd eten. Met Power Slim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Wij coachen je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en leren je oude eetgewoontes te vervangen voor verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen dit samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna.
De start van het afslankproces ligt altijd bij jezelf: “Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je zult merken dat je gewoon lekker blijft eten en je meer bewust wordt van hetgeen je eet én je geniet van de complimenten uit je omgeving.
Beautysalon Behind the Mirror is een van de 250 centers in Nederland waar je dit afslankprogramma kunt volgen. Power Slim is geen dieet, het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. “De coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van de persoon zelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Wij zorgen ervoor dat iedereen bewust wordt van wat hij/zij eet en leer ze wat ze moeten doen als je een keer een uitspatting hebt gehad. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar onder begeleiding om een terugslag te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je deze ook!

Samen op weg naar een gezonde levensstijl! Wil je dit ook? Meld je dan aan voor een vrijblijvend intake gesprek.

‘Het enige dat tussen jou en je doel staat is alles wat jij jezelf vertelt dat je het niet kan’